TAPASMENU DE PRINS AAN 25 € per persoon:


Combinatie van 7 warme en koude tapas met paella De Prins, vleespaella of vegetarische paella


CHORIZO AL VINO: Warme bereiding van gemarineerde chorizoworst
TORTILLA DI JOVI: Warm of koud te eten tortilla
FRUTA SINT JACOBS: Sint Jacobsschelp met kruidenboter
OLIVA MIXTA: Spaanse olijven
QUESO MANCHEGO
TAPENADE:trio van tapenadel
SALMON AHUMADO: door onze chef gerookte zalmblokjes

&
PAELLA (Paella De Prins - vleespaella - vegetarische paella naar keuze)

in combinatie met zarzuela De Prins : 26 € per persoon


TAPAS EXTRA AAN 14 € per persoon:


Een selectie uit 7 tapas, uitgebreid met een receptie-zarzuela als typisch spaanse vervanger van uw aperitief en voorgerecht.


CHORIZO AL VINO: Warme gemarineerde chorizoworst
TORTILLA DI JOVI: Warm of koud te eten tortilla
OLIVA MIXTA: spaanse olijven
QUESO MANCHEGO: Spaanse kazen
TAPENADE:trio van tapenade
FRUTA SINT JACOBS: Sint Jacobsschelp met kruidenboter
SALMON AHUMADO: door onze chef gerookte zalmblokjes
ZARZUELA: spaans vispannetje (1/3e van een volle maaltijd)

Traiteur

Ieder gerecht wordt meegegeven in zijn originele recipiënt (keramieken potjes, paellapan,...). De installatie om de gerechten op te warmen krijgt u mee en is in de prijs begrepen. Enkele tapas kunnen eenvoudig in de microgolfoven of heteluchtoven opgewarmd worden.

Gezien wij de producten vers bereiden en de voorbereiding complex is vragen we om minstens 7 dagen vooraf te bestellen. Voor het tapasbuffet met de drie hoofdtapas is er een minimum van 10 personen.


Je leert meer over de Spaanse tapas-traditie bij het proeven van de verschillende gerechten. Dit is een van onze meest favoriete manieren van lunch of diner.
Tapas zijn kleine porties van de verschillende gerechten die worden geserveerd op het midden van de tafel, zodat men kan kiezen, proeven en vergelijken. 
Tapas worden meestal geproefd met Spaanse wijn of "Cañas '(glas bier)










Tectavia - Powered by viaLook